Untitled Document
 
 
 
  2024 Dec 03

----

01/06/1446

----

13 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

پيامبر صلى الله عليه و سلم فرمودند: " الشرك فيكم أخفى من دبيب النمل على الصفا ألا أدلك على شيء إذا فعلته أذهب الله عنك صغار ذلك وكباره؟ تقول : « اللهم إني أعوذ بك أن أشرك بك وأنا أعلم وأستغفرك لما لا أعلم » (صحيح الجامع البانى 2876)، يعنى: " شرك در بين شما پنهانتر از صداى پاى مورچه بر سنگ سخت ميباشد، آيا شما را به چيزى راهنمايى نكنم كه اگر آنرا انجام دهى خداوند رياء كوچك و بزرگ را از تو دور ميكند؟ ميگويى: « اللهم إني أعوذ بك أن أشرك بك وأنا أعلم وأستغفرك لما لا أعلم »، يعنى: "بارخدايا، من به تو پناه ميبرم كه به تو شرك بورزم در حاليكه بدانم و مغفرت تو را ميطلبم اگر ندانم".

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

تاریخ اسلام>شبهات>فاطمه زهرا رضی الله عنها > ثابت میکنيم که حضرت فاطمه رضي الله عنها فرزندی بنام محسن نداشتند

شماره مقاله : 9264              تعداد مشاهده : 559             تاریخ افزودن مقاله : 15/1/1390

ثابت میکنيم که حضرت فاطمه رضي الله عنها فرزندی بنام محسن نداشتند!


نویسنده: محمد باقر سجـــودى 

سوال اهل سنت
آیا شهادت محسن با این سخن پیامبر صلی الله علیه وسلم كه خطاب به فاطمه زهرا فرمود: تو نخستین كس از اهل بیتم هستى كه به من ملحق مى‌شوی، در تعارض نیست؟
طبق روایت هاى متواتر سنى وشیعه، فاطمه رضى الله عنها نخستین فرد از اهل بیت بود كه پس از رحلت رسول خدا صلی الله علیه وسلم به آن حضرت ملحق شد.
از طرف دیگر طبق ادعاى شیعه، محسن شهید، برادر حسن و حسین و پسر حضرت فاطمه علیهم السلام مى‌باشد؛ یعنى او از اهل بیت است؛ ولى او زودتر از مادرش از دنیا رفته است.
آیا رسول الله (نعوذ بالله) اشتباه گفته است، یا اصلا محسنى در کار نبوده؟


پاسخ شیعه:
هیچ تعارضى میان شهادت حضرت محسن علیه السلام و روایتى كه رسول خدا صلى الله علیه وآله به حضرت زهرا سلام الله علیها بشارت مى‌دهد كه تو نخستین كس از اهل بیت من هستى كه به من ملحق مى‌شوی، وجود ندارد؛ چرا كه «اهل بیت» در لسان رسول خدا صلى الله علیه وآله وسلم فقط بر پنج نفر اطلاق مى‌شود كه حضرت محسن علیه السلام جزء آن پنج نفر نیست.
اهل بیت در سخن پیامبر صلی الله علیه وسلم ، به كسانى اطلاق مى‌شود كه خداوند طبق آیه تطهیر آن‌ها را از هر گونه رجس و پلیدى پاك كرده است و رسول خدا صلى الله علیه وآله نیز با كشیدن كساء بر سر حضرت علی، فاطمه زهرا، امام حسن و امام حسین علیهم السلام، در حقیقت كلمه اهل بیت را تفسیر و آن را در همین افراد منحصر كرده است.و شامل فرد دیگرى از جمله، حضرت محسن، حضرت زینب و... و نیز شامل زنان پیامبر صلی الله علیه وسلم و یا هر شخص دیگرى نخواهد شد.
بنابراین حضرت زهرا سلام الله علیها نخستین فرد از اهل بیت پیامبر بود كه با ضربه‌ عمر بن خطاب به شهادت رسید و به پدر بزرگوارش ملحق شد؛ پس هیچ تعارضى وجود نخواهد داشت.

پاسخ اهل سنت:
1 - اگر اهل بیت پیامبر را همین 4 نفر بدانیم پس از ما نادانتر کیست ؟
آخر این چگونه ممکن است که حسن از اهل بیت پیامبر صلی الله علیه وسلم باشد خواهرش زینب از اهل بیت پیامبر نباشد!! پس اگر زینب از اهل بیت پیامبر نیست پس چه نسبتی با رسول الله داشت؟!!
این حرف را کی باور میکند که حضرت اسماعیل را از اهل بیت ابراهیم بدانیم و اسحاق و یعقوب را ندانیم ؟!!
2 در صورتی که اهل بیت را منحصر به همین 4 نفر بدانیم پس پیامبر در پیشگویی خود چیز برجسته ای را نگفته اند زیرا عادتا مادر قبل از فرزندان میمیرد پس فقط رسول الله صلی الله علیه وسلم مرگ فاطمه را قبل از علی پیشگویی کرده و بس.
3 قرآن اهل رسول الله صلی الله علیه وسلم را، چیزی فراتر از این میداند. این هم آیه:
وَإِذْ غَدَوْتَ مِنْ أَهْلِكَ تُبَوِّئُ الْمُؤْمِنِینَ مَقَاعِدَ لِلْقِتَالِ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ
و (به یاد آور) زمانی را که صبح خیلی زود، از میان خانواده خود، جهت انتخاب اردوگاه جنگ برای مؤمنان، بیرون رفتی! و خداوند، شنوا و داناست . آل عمران/121»
معمولا صبح زود آدم از خانه خود و از نزد همسر خود بیرون میرود پس آیه میگوید صبح زود از نزد اهل خود رفتی یعنی از پیش همسر خود رفتی پس اهل یعنی زن و فرزند.
و نمیدانم شیعه این تعریف مسخره و بی پایه را با کدام دلیل مطرح میکند؟
4- خود آیه تطهیر هم هرگز علی و فاطمه رضی الله عنهما را اهل بیت نمیکند بلکه سیاق آیه میگوید اهل بیت یعنی زنان پیامبر صلی الله عیه وسلم اینجا را بخوانید:
5 – اگر شیعه ادعا کند که مقصود از اهل بیت زنده ها هستند و افرادی که در شکم مادرند و زاده نشده اند را شامل نمیشوند ، در جواب میگوییم که شما مدعی هستید محسن جنین شیش ماهه بود و در این ماه جنین روح دارد و یک انسان کامل است و کشتنش قتل نفس است پس از اهل بیت است اگر اهمیتی ندارد پس چرا برایش میگریید و او را علیه السلام خطاب میکنید.
6 – زاده فاطمه یعنی محسن بقول شما علیه السلام را که از دو معصوم زاده شده را از اهل بیت نمیدانید، پس چرا زاده دختر مامون را امام دهم امام نقی را هم از اهل بیت میدانید و هم معصوم ؟!!!!
7 – اگر حضرت عمر رضی الله عنه ، محسن بن علی را با آن طرز فجیع کشته و به مادرش بی احترامی کرده دیگر لازم نبود که علی وزارت قاتل فرزندش را قبول کند.
یزید موجب کشتن حسین شد اما به زنش و یا خواهرش بی احترامی نکرد اما با این وجود اگر امام سجاد در دستگاه یزید رفت و آمد میکرد و میگفت و میخندید، بنظر شما چقدر کاری زشتی بود ؟!
پس اگر ادعای شما درست باشد، به همین اندازه کار حضرت علی رضی الله عنه، نامونس و غیر عادی و خلاف غیرت و مردانگیست و حاشا که مردانگی و غیرت علی زیر سوال برود ، پس شما دروغگویانید!

نتیجه
بنابراین باز شیعه در دام تزویر و دروغی که پهن کرده بود گرفتار آمد!! یعنی این سوال هوشیارانه این دوست سنی ما تضاد دیگری را از این مذهب ساختگی را آشکار کرد زیرا
یا این حدیث ( اولین فردی که از اهل پیامبر صلی الله علیه وسلم میمیرد فاطمه است ) ، دروغ است.
یا این ادعا دروغ است که فاطمه پسری بنام محسن داشته که توسط حضرت عمر کشته شده است.
اما این حدیث در کتاب بخاری است و شیعه هم میگوید درست است. در این همه اتفاق داریم.
پس راه چاره خلاصی از این تضاد این است که بگوییم ادعای شیعه دروغ است و آن قوم به عمر مظلوم رضی الله عنه تهمتها زده اند که همه کذب است.


به نقل از:
اسلام تکس
IslamTXT.Net




 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

شیخ الاسلام ابن تیمیه رحمه الله می گوید: "موسیقی مشروب درون است و تاثیری که در درون و روح و روان انسان می گذارد، بزرگتر از تاثیری است که خمر می گذارد." [مجموع فتاوی]

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 720
دیروز : 3590
بازدید کل: 8968477

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010