Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

از ابن مسعود روايت است که پيامبر صلى الله عليه و سلم فرمود: "الربا ثلاثة و سبعون بابا أيسرها مثل أن ينکح الرجل أمه" (روايت طبراني در الأوسط، و ألباني در صحيح الجامع 3537)، يعنى: "ربا هفتاد و سه دروازه است، ساده‌ترين صورت آن مانند اين است که مرد با مادرش زنا کند".

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

الهیات و ادیان>مسائل و عقايد اسلامي>اهل سنت و جماعت > محبت علی رضی الله عنه نشانه‌ ایمان و نفرت از او نشانه‌ نفاق است

شماره مقاله : 8091              تعداد مشاهده : 283             تاریخ افزودن مقاله : 1/9/1389

محبت علی رضی الله عنه نشانه‌ی ایمان و نفرت از او نشانه‌ی نفاق است

شیخ سلیمان بن عبدالله‌ بن محمد بن عبدالوهاب رحمه الله می‌گوید:
عبارت «یحب الله‌ ورسوله‌ ویحبه‌ الله‌ ورسوله» خدا و رسولش را دوست دارد و خدا و رسولش نیز او را دوست دارند) بیانگر فضیلت سترگی برای علی رضی الله عنه می‌باشد، زیرا این گواهی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم برای ایشان است. و همچنین بیانگر آن است که‌ علی رضی الله عنه به‌ طور کامل از پیامبرش تبعیت و پیروی نموده‌ و به‌ درجه‌ای دست یافته‌ که‌ خدا او را دوست داشته‌ باشد، از این رو محبت او نشانه‌ی ایمان و نفرت از او نشانه‌ی نفاق می‌باشد([1]).
و باز گفته‌: و علی ابن ابی طالب همان امام ابوالحسن هاشمی عموزاده‌ پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و همسر فاطمه‌ی زهراء دختر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم است که‌ نام اجدادش ابوطالب عبدمناف بن عبدالمطلب بن هاشم قریشی می‌باشد، ایشان از سابقین اولین به‌ اسلام است که‌ در جنگ بدر و بیعت‌الرضوان شرکت داشته‌ و یکی از آن ده‌ نفر می‌باشد که‌ در دنیا گواهی بهشت برایشان اعلام شد و خلیفه‌ی چهارم از خلفای راشدین می‌باشد. ایشان دارای فضائل و مناقب بسیاری هستند و در ماه رمضان سال چهلم هجری به‌ دست ابن ملجم خارجی به‌ درجه‌ شهادت نائل آمدند([2]).
باز در همان رساله‌ آمده‌ است: «عبارت: از علی بن حسین» یعنی: فرزند علی بن ابی طالب معروف به‌ زین العابدین رضی الله عنه که‌ از میان اقوام و خویشان خود بزرگترین و داناترین تابعین به‌ شمار می‌آید. زهری می‌گوید: از میان اهل قریش بافضيلت‌تر از او را ندیده‌ام و بنا به‌ قول صحیح ایشان در سال (93 هـ)وفات فرمودند. پدر ایشان حسین، نوه‌ و ریحانه‌ی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم می‌باشد که‌ روایاتی از پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم نقل نموده‌ و در روز عاشوراء سال 61 هـ در سن 56 سالگی به‌ درجه‌ی شهادت نائل آمدند([3]).
این همان عقیده‌ای است که‌ امام محمد بن عبدالوهاب فرزندان و نوه‌های خود را بر آن تربیت نمود که‌ اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را دوست بدارند و حق آنها را شناخته‌ و آنها را در مقام و منزلتی قرار بدهند که‌ خدا و رسولش بدانها داده‌ است.


([1])  تیسیر العزیز الحمید:1/107 . حافظ نیز همین مفاهیم را ذکر نموده‌ است.
([2]) 1/157
([3]) 1/309.

از کتاب:
اهل بيت رضی الله عنهم اجمعین از منظر محمد بن عبدالوهاب و دعوتگران اهل نجد (ترجمة كتاب: الإمام محمد بن عبدالوهاب وأئمة الدعوة النجدية وموقفهم من آل البيت  رضی الله عنهم اجمعین)، به قلم: خالد بن أحمد الزهراني، بازنگری از: شيخ علوى بن عبد القادر سقاف، ترجمه: إسحاق بن عبدالله العوضى، چاپ اول 1429/1387هـ
 
مصدر:
دائرة المعارف شبکه اسلامی
IslamWebPedia.Com
 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

روزى عمر رضي الله عنه مردى را ديد كه در مسجد نشسته و ذكر ميكند، به مردم گفت كه خرج او و رزق و روزيش از كجاست؟ آنها گفتند كه نزد ما ميآيد و گدايى ميكند و ما او را كمك ميكنيم، سپس عمر رضي الله عنه آن مرد را از مسجد بيرون كرد و به او گفت برو كار كن. (به نقل از سایت جامع فتاوی اهل سنت و جماعت به زبان فارسی)

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 13797
دیروز : 5614
بازدید کل: 8803956

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010