Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

 پیامبر اکرم صلی الله علیه و سلم فرموده است: "اعقدن بالأنامل، فإنهن مسئولات، ومستنطقات (روايت احمد و اهل سنن)، يعنى: "(اى زنان)، ذكر (خداوند) را با انگشتهايتان انجام دهيد زيرا از آنها (در روز قيامت) سؤال ميشود و صحبت ميكنند".

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

اسلام معاصر>اشخاص>نورمحمد آخوند نوری زاد

شماره مقاله : 189              تعداد مشاهده : 780             تاریخ افزودن مقاله : 18/5/1388

نورمحمد آخوند نوري زادنورمحمد آخوند نوری زاد رحمة الله علیه در سال 1302 در یکی از روستاهای ترکمنستان (شوروی سابق) به دنیا آمد و در سن شش سالگی به همراه پدر بزرگوارشان ، شهید آنه مراد آخوند نوری زاد به علت جور رژیم کمونیستی به ایران مهاجرت نمودند.

استاد بعد از گذراندن تحصیلات دولتی روانه ی مدرسه علوم دینی احمدیه قوجمز کلاله شد و در محضر استاد الحاج کریم بردی آخوند احمدی حفظه الله تلمیذ مرحوم عبدالوهاب آخوند داغستانی(فروزش) مشغول فراگیری علوم دینی شد و در مدتی کوتاه با آموختن علوم و معارف اسلامی عالمی فرزانه گردیدند؛ و بلافاصله به گنبد برگشتند و به خلافت از پدر مرحومشان ( که پس از افتتاح اولین نماز جمعه در گنبد ، توسط نیروهای رژیم کمونیستی دستگیر و ربوده شدند) به تاسیس مدرسه علوم دینی همت گماشتند و از آن تاریخ تا کنون که بیش از پنجاه سال از آن می گذرد به تدریس علوم و فرهنگ قرآنی و سنت رسول الله مشغول بودند و در کنار آن به امامت جمعه و جماعت پرداختند و خطابه های غرایی را در مناسبت های مختلف و به ویژه در مراسم جمعه و اعیاد و ختم های ماه مبارک رمضان ایراد فرمودند و با سخنرانی های شیرین و دلنشین به زبان های ترکمنی ، فارسی ، و عربی با تسلط کامل خلق عظیمی را با مکتب توحیدی آشنا نمودند.

 

آن استاد فقید بعد از عمری تلاش و مجاهدت در سن 85 سالگی و در حالی که مشغول تدریس علوم حوزوی بودند به علت عارضه قلبی روانه بیمارستان شدند و پس از دو روز تحمل درد و رنج طاقت فرسا در روز جمعه 2/1/1387 مصادف با سیزدهم ربیع الاول 1429 به لقاالله پیوست و جمع کثیری از مشتاقان و طلاب و شیفتگان مکتب توحیدی را داغدار نمود.

 

پیکر مطهر استاد فرزانه پس از اقامه نماز جنازه با حضور جمعیت دهها هزار نفری در آغوش خانواده و یاران وفادارش به آرامگاه ابدیش رهسپار و در آنجا به خاک سپرده شد.



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

عن قيس قال: «رأيت أبا بكر أخذا بطرف لسانه ويقول هذا الذي أوردني الموارد».  قيس مي‌گويد: «ابوبكر را در حالي ديدم كه كناره‌ي زبانش را گرفته بود و مي‌گفت: اين، همان چيزي است كه مرا به گناه و عذاب گرفتار مي‌سازد». "صفة الصفوة" (2/253)‏.

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 13715
دیروز : 5614
بازدید کل: 8803874

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010