Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

أنس بن مالك رضی الله عنه از پيامبر صلى الله عليه وسلّم روايت مى كند كه فرمودند: ((ثَلاَثٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ وَجَدَ حَلاَوَةَ الإِيمَانِ أَنْ يَكُونَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَحَبَّ إِلَيْهِ مِمَّا سِوَاهُمَا، وَأَنْ يُحِبَّ الْمَرْءَ لاَ يُحِبُّهُ إِلاَّ لِلَّهِ، وَأَنْ يَكْرَهَ أَنْ يَعُودَ فِي الْكُفْرِ كَمَا يَكْرَهُ أَنْ يُقْذَفَ فِي النَّارِ)). متفق عليه، البخاري في الإيمان رقم (16) و مسلم في الإيمان رقم (43).
كسي كه اين سه خصلت را داشته باشد، شيريني ايمان را مى چشد، يكي اينكه: خدا و رسولش را از همه بيشتر دوست داشته باشد، دوم اينكه: محبتش با هر كس، بخاطر خوشنودي خدا باشد. سوم اينكه: برگشتن به سوي كفر، برايش مانند رفتن در آتش، ناگوار باشد.

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

سياست>مفاهيم و اصطلاحات سياسي>صهیونیسم

شماره مقاله : 1167              تعداد مشاهده : 819             تاریخ افزودن مقاله : 20/9/1388

نوشته: سید یعقوب محمدنیا 

Zionism 

از نام کوهی در بیت المقدس بنام صهیون گرفته شده و در اصطلاح سیاسی نهضتی است که از اواخر قرن نوزدهم به منظور ایجاد یک وطن یهودی بوجود آمد. مبتکر این حرکت یک روزنامه نگار یهودی مجاری بنام "تئودور هرتزل" بود که پس از شرکت در محاکمات دریفوس در سال 1894 و تظاهراتی که در پاریس بر ضد یهودیان صورت گرفت فکر ایجاد یک وطن یهودی و رهایی از آوارگی یهودیان سراسر جهان را عنوان کرد. نخستین کنگره صهیونیست در سال 1897 در شهر بال سوئیس به دعوت هرتزل تشکیل شد و در واقع پس از این کنگره بود که صهیونیست پا به عرصه وجود نهاد.

در آغاز بین صهیونیستها درباره اینکه میهن ساختگی یهود فلسطین یا نقطه دیگری از جهان باشد اختلاف نظر وجود ذاشت و جاهای متعددی از قبیل آرژانتین، اتیوپی و... مورد بحث قرار گرفت. تا اینکه طرفداران "عزروایزمن" اولین رئیس جمهور صهیونیستها و "دیوید ین گوریون" بر تشکیل دولت یهود در فلسطین اصرار ورزیدند و اگثریت صهیونیستها هم از این نظر پیروی کردند. نامه "لرد بالفور" وزیر خارجه انگلستان در سال 1917 که به اعلامیه بالفور معروف است نیز مزید بر علت شد. چراکه حمایت گستاخانه علنی و آشکار دولت انگلستان از صهیونیستها در این اعلامیه به روند اشغال سرزمین فلسطین سرعت بخشید و این نخستین پیروزی یزرگ سیاسی صهیونیست بود که از این به بعد فعالیت صهیونیتها در مهاجرت و اسکان هرچه بیشتر یهودیان در فلسطین و خرید زمینها و مزارع اعراب فلسطینی متمرکز گردید.

همزمان با جنگ جهانی دوم  و به قدرت رسیدن هیتلر در اروپا موجب افزایش مهاجرت یهودیان به فسطین شد. و در نوامبر 1947 با طرح تقسیم فلسطین به دو بخش عرب و یهود از سوی سازمان ملل متحدباعث شد نخستین دولت صهیونیست جهان در ماه مه 1948 پا به عرصه وجود گذارد و این غده سرطانی با کمک دول استعمارگر آن زمان امگلیس و آمریکا شکل گرفت.

با تشکیل دولت اسرائیل فعالیت تشکیلات صهیونیستی در جهان متوقف نشد و این فعالیت ها در جهت تقویت هرچه بیشتر دولت غاصب اسرائیل از نظر سیاسی، اقتصادی و نظامی متمرکز گردید. عمده ترین دولت حامی اسرائیل در جهان آمریکاست و اکثریت قریب به اتفاق سرمایه داران یهودی آمریکا که نبض اقتصاد آمریکا را در دست دارند نیز حامی این دولت نامشروع هستند. و با تسلط بر وسائل ارتباط جمعی (رادیو و تلویزیون) افکار عمومی آمریکا را در جهت منافع خود هدایت می کنند.



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

حسن بن علی رضی الله عنه  بر اذکار، اوراد و دعاهایی که از رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم  به ثبوت رسیده، پایبندی می‌کرد و مردم را به ادای نماز در مساجد تشویق می‌نمود و می‌گفت: کسی که به رفتن به مسجد، عادت کند، خدای متعال، به او یکی از این ویژگی‌ها را ارزانی می‌دارد: محبتی سودمند و مهری پوشیده نسبت به او، یا علمی طرفه و برگزیده، یا سخنی که به سوی هدایت رهنمون می‌گردد، یا گناهان را از ترس و یا شرم و حیا، ترک می‌کند».[عيون الأخبار (3/5)؛ الحسن بن علي، ص27.]

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 2719
دیروز : 5614
بازدید کل: 8792878

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010