Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

از پيامبر صلى الله عليه و سلم نقل شده است كه فرمودند: "كُتِبَ على ابْنِ آدم نَصِيبُهُ مِنَ الزِّنَا مُدْرِكٌ ذلكَ لا محالَة: الْعَيْنَانِ زِنَاهُمَا النَّظَر، والأُذُنَانِ زِنَاهُما الاستِماع، واللِّسَانُ زِنَاهُ الْكَلام، وَالْيدُ زِنَاهَا الْبَطْش، والرَّجْلُ زِنَاهَا الخُطَا، والْقَلْب يَهْوَى وَيَتَمنَّى ، ويُصَدِّقُ ذلكَ الْفرْجُ أوْ يُكَذِّبُهُ" (متفقٌ عليه)
يعنى: "بر فرزند آدم بهره اش از زنا نوشته شده که خواهي نخواهي آنرا در مي يابد، چشم زناي آن نگريستن است، و دو گوش زناي آن شنيدن است، و زبان زناي آن سخن گفتن است، و دست زناي آن به چنگ گرفتن است و پا زناي آن گام زدن است و دل اميد و آرزو مي کند و شرمگاه آن را راستگو و يا دروغگو مي سازد."

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

علم>شگفتی های آفرینش>اثر انگشت

شماره مقاله : 11119              تعداد مشاهده : 1439             تاریخ افزودن مقاله : 16/3/1394

 

اثر انگشت

 

أَيَحْسَبُ الْإِنْسَانُ أَلَّنْ نَجْمَعَ عِظَامَهُ ﴿٣ بَلَىٰ قَادِرِينَ عَلَىٰ أَنْ نُسَوِّيَ بَنَانَهُ ﴿٤ سورة القيامة.

ترجمه: آيا آدمي مي پندارد که ما استخوانهايش را گرد نخواهيم آورد. (3) آري ، ما قادر هستيم که سر انگشتهايش را برابر کنيم. (4).  

کافران درباره  زنده شدن دوباره مردگان بعد از پراکنده شدن استخوانهایشان در زمین و اینکه چگونگی شناختن هر فرد در روز قیامت مجادله می کردند.

خداوند بلند مرتبه این گونه پاسخ می دهد که او نه تنها می تواند که استخوانهای ما را یک جا و سرهم بگرداند بلکه می تواند سر انگشتان ما را هم کاملا دوباره بسازد.

چرا قرآن در جایی که در مورد تشخیص هویت هر فرد بحث است مخصوصا از  سر انگشتان سخن می گوید؟!

 در سال 1880 بعد ازتحقییقات که توسط آقای فرانسیس گلت انجام شد، استفاده از اثر انگشت یک روش علمی برای تشخیص هویت گردید.

در جهان نمی توان دو شخص با آثار انگشت کاملا مشابه را پیدا کرد..!

 حتی دوقلوهای هم سان هم دارای آثار انگشت یکسان نیستند،! لذا نیروهای پلیس در سراسر جهان از اثر انگشت جهت تشخیص هویت مجرمان استفاده می کنند...!

هزار و چهار صد سال پیش، چه کسی از منحصر به فرد بودن سر انگشتان آگاه بود؟!!!

 مطمئنا هیچ کس به جز خالق آن...

 

گیرنده های حسی  درد در پوست:  

 

 

تصور می شد که درک نمودن احساسات و دردبه تنهایی مربوط به مغز می شود.

 اکتشافات جدید ثابت نموده است که در پوست گیرنده های حسی درد وجود دارد، و بدون آن فرد قادر نخواهد بود که درد را احساس کند.

وقتی یک دکتر فردی را که دچار زخم های حاصل از سوختگی معاینه می کند، درجه سوختگی را با استفاده از آله تست درد تعیین می کند.

 اگر فرد احساس درد نمود دکتر آسوده خاطر خواهد شد زیرا درد نشانه آن است که سوختگی سطحی است و گیرنده های حسی درد سالم است و آسیب ندیده است.!

از سوی دیگر اگر مریض هیچ گونه دردی را احساس نمی نمود، نتیجه گیری می شود که سوختگی عمیق است و گیرنده های حسی درد از بین رفته است.

قرآن در آیه زیر  آشکارا به  وجود گیرنده های حسی درد اشاره می کند.

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا بِآيَاتِنَا سَوْفَ نُصْلِيهِمْ نَارًا كُلَّمَا نَضِجَتْ جُلُودُهُمْ بَدَّلْنَاهُمْ جُلُودًا غَيْرَهَا لِيَذُوقُوا الْعَذَابَ ۗ إِنَّ اللَّـهَ كَانَ عَزِيزًا حَكِيمًا ﴿٥٦  سورة النساء.

ترجمه: آنان را که به آيات ما کافر شدند به آتش خواهيم افکند هر گاه پوست تنشان بپزد پوستي ديگرشان دهيم ، تا عذاب خدا را بچشند خدا پيروزمند وحکيم است (56).

پروفسور تیگاتات تیجاسین، یکی از مسؤلین بخش آناتومی دانشگاه چین مای در تایلند، وقت زیادی را صرف تحقیق درباره گیرنده هایی در پوست نموده است.

 او در ابتدا نمی توانست باور کند که قرآن این حقیقت علمی را 1400 سال پیش ذکر کرده است...

 پروفسور تحت تاثیر صحیح بودن علمی قرآن قرار گرفت و در هشتمین کنفرانس پزشکی سعودی که در ریاض با موضوع نکته های علمی قرآن و سنت برگذار شده بود، با افتخار و در برابر عموم  "لا اله الا الله محمد رسول الله" را بر زبان  آورد.

 

برگرفته از کتاب :

The Qur'an and Modern Science are compatible or incompatible                        

نویسنده: دکتر ذاکر نائک

 

 

 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

امام ابو حنيفه رحمه الله فرموده اند: "لا يحل لأحد أن يأخذ بقولنا ما لم يعلم من أين أخذناه" (روايت ابن عابدين در حاشيه كتاب "البحر الرائق " 6/293) يعنى: "حلال نميباشد براى كسى كه قول ما را بگيرد ولى نداند كه آنرا از كجا (و چه منبعى) گرفته ايم"، و در روايتى ديگر ميگويد: "حرام على من لم يعرف دليلي أن يفتي بكلامي" يعنى: "حرام است بر كسى كه دليل مرا نداند و با اقوال من فتوى بدهد".

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 670
دیروز : 5614
بازدید کل: 8790829

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010