Untitled Document
 
 
 
  2024 Sep 16

----

12/03/1446

----

26 شهريور 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

پيامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم در مورد ارکان ایمان فرموده‌اند: 

« أَنْ تُؤْمِنَ بِاللَّهِ، وَمَلائِكَتِهِ، وَكِتَابِهِ، وَلِقَائِهِ، وَرُسُلِهِ، وَتُؤْمِنَ بِالْبَعْثِ، وَتُؤْمِنَ بِالْقَدَرِ كُلِّهِ » 
متفق عليه.
ايمان عبارت است ايمان داشتن به وحدانيت الله، و بر وجود فرشتگان، و به ديدار با الله در روز قيامت، و به حقانيت پيامبران، و حقانيت معاد (زنده شدن پس از مرگ)، و ايمان داشتن به تمامى قضا و قدر.

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

الهیات و ادیان>فرقه ها و مذاهب>تصوف > حکم گرویدن به صوفیگری

شماره مقاله : 3807              تعداد مشاهده : 357             تاریخ افزودن مقاله : 4/7/1389

اصل صوفى و صوفيگرى بر ميگردد به بعد از قرن سوم اسلام و نام صوفى گرفته شده از لباس پشميى كه اين اشخاص ميپوشيده اند و سپس به آن معروف شده اند. ابتداى امر هدف آنان زهد و گوشه نشينى بغرض عبادت بوده است ولى كم كم كارهاى بدعت و شرك وارد مسلكشان شده است بطورى كه امروزه اگر بحث صوفى پيش بيايد بجاى زهد، بحث بدعت و شرك به ذهن ميرسد زيرا عباداتشان را به اين گناه ها آميخته اند گر چه آنها اين اعمال را عبادت ميپندارند ولى در حقيقت بدعت و شرك ميباشد. مثلا عبادت دسته جمعى آنها و با هم ذكر كردند و يا هو يا هو گفتن، و اعتقاد به اينكه پيامبر هنوز زنده است، و اعتقاد به دخالت اولياء در امور دنيا و جهان، و برگذارى مولد پيامبر، طلب دعاء از مردگان و غيره همه از بدعت و شرك است.

در واقع پس از اينكه اين فرقه گمراه شدند، استعمار غرب از آنها استفاده كرد و آنها را تقويت نمود زيرا اولا عبادتشان را مملوء از بدعت و شرك كرده اند و ثانيا آنها در اعمالشان كناره گيرى از مجتمع و ترك جهاد را از منهج خود ميبينند، و از آنجاييكه غرب از جهاد وحشت زده است، لذا اين گروهها را تقويت ميكند تا اينكه مسلمانان به آنها روى آورند و عبادتى ممزوج از خرافات و بدعت را انجام داده و جهاد را ترك كنند تا اينكه كفار بتوانند بدون هيچ مقاومتى بر مسلمانان چيره شوند و ثروتها يشان را غارت و چپاول كنند.
لذا هر شخصى مكلف است كه براى رسيدن به حق به قرآن و سنت رجوع كند، و از آنجاييكه اين فرقه از راه درست قرآن و سنت بدورند پس گرويدن به منهج و مسلك آنها ناجائز و حرام است.

وصلی الله وسلم علی محمد و علی آله و اتباعه الی یوم الدین
سایت جامع فتاوای اهل سنت و جماعت
IslamPP.Com




 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

در آن زمان، همواره بر سر زبان‌ها بود كه: ايمان، خانه‌هايي دارد و نفاق نيز خانه‌هايي؛ خانه‌‌ي ابوبكر از مهاجران، يكي از خانه‌هاي ايمان است؛ همان‌گونه كه خانه‌هاي بني‌نجار از انصار، جزو خانه‌هاي ايمان مي‌باشد. ( ابوبكر الصديق (1/280) از محمد مال ‌الله برگرفته از منهاج‌السنة از ابن‌تيميه(رح))

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 7444
دیروز : 3293
بازدید کل: 8242789

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010