Untitled Document
 
 
 
  2024 Sep 16

----

12/03/1446

----

26 شهريور 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

پيامبر صلى الله عليه و سلم فرمودند: "أتى الله بعبد من عبيده يوم القيامة، قال: ماذا عملت لي في الدنيا؟ فقال: ما عملت لك يا رب مثقال ذرة في الدنيا أرجوك بها، قالها ثلاث مرات، قال العبد عند آخرها: يا رب، إنك أعطيتني فضل مال، وكنت رجلا أبايع الناس وكان من خلقي الجواز، فكنت أيسر على الموسر، وأنظر المعسر. قال: فيقول الله، عز وجل: أنا أحق من ييسر، ادخل الجنة" (متفق عليه)
«خداوند در روز قيامت بنده اى از بندگانش را مياورد و از او ميپرسد: تو در دنيا چكار كردى؟ او ميگويد: بارخدايا، من در دنيا به اندازه دانه خردلى هم براى تو كار خيرى نكرده ام كه امروزه اميد نجاتم باشد، و سه بار اين جمله را تكرار ميكند، ولى در آخر ميگويد: "اى پروردگار، به من مال زيادى داده بودى و با مردم تجارت ميكردم و رفتارم اين بود كه از آنها گذشت کنم، و بر توانگر آسان بگيرم و تنگدست را مهلت دهم. خداوند عز و جل به او ميگويد: من در آسان گرفتن از تو سزاوارترم، وارد بهشت شو».

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

الهیات و ادیان>فرقه ها و مذاهب>امام حسین رضی الله عنه > چرا علمای تشیع زندگی حضرت حسین (رض) را سانسور می کنند؟

شماره مقاله : 1634              تعداد مشاهده : 439             تاریخ افزودن مقاله : 1/3/1389

چرا علمای تشیع زندگی حضرت حسین (رض) را سانسور می کنند؟



در باره زندگی حضرت حسین پیش و پس از قیام

بخش اول : پیش از قیام
در حالیکه حضرت حسین (رض) حدود ۵۷ سال زندگی کرده است ، علما و مداحان تشیع فقط چند ماه آخر زندگی او را بیان می کنند !
این سانسور ، حذف و نادیده گرفتن بیش از ۵۶ سال از زندگی آن حضرت ، عمدا صورت می گیرد و به علت آن است که عملکرد و مواضع حضرت حسین در این ایام ، بطلان عقاید تشیع را ثابت می کند !
در نتیجه این سانسور است که اکثریت قریب به اتفاق شیعیان در حالیکه برای لحظه به لحظه روزهای حضور در کربلا داستانها و روایات راست و دروغ بی شماری را شنیده اند، از شرح حال کامل و عملکرد بیش از ۵۶ سال از زندگی حضرت حسین بی اطلاع هستند !
در ادامه مواردی از زندگی و عملکرد حضرت حسین را بطور خلاصه بیان می کنم و از خوانندگان محترم ، خصوصا شیعیان می خواهم در باره این موارد به تحقیق و مطالعه بپردازند تا به تضاد عقاید و عملکرد حضرت حسین و پدر و برادرش با آنچه که مدعیان تشیع می گویند بیشتر آشنا گردید .
براین اساس است که ما مدعیان تشیع را به هیچ وجه شیعه و پیرو حضرت علی و اولادش نمی دانیم و اینها را کذاب و دروغ گو می دانیم .

قسمت اول
به این موارد توجه کنید :
۱ – حضرت حسین در سال چهارم هجری به دنیا آمد و هنگام وفات حضرت رسول اکرم (ص) سن او ۶ سال بوده است .
۲ – دردوران حضرت ابوبکر صدیق (رض) :
در این دوران به علت سن اندک او نقش و فعالیت چشمگیری نداشته است .
۳ – در دوران حضرت عمر فاروق (رض) :
در دوران خلافت افتخار آمیز حضرت عمر فاروق نیز به علت نوجوانی نتوانسته است در عملیات نظامی و جهادی شرکت کند .
اما در دراواخر این دوره در جلسات و مجالس مشورتی که برای حل مسائل و اداره بهتر امور کشوری توسط حضرت عمر تشکیل می گردیده ، شرکت می کرده است .
۴ – در دوران حضرت عثمان (رض):
در دوران حضرت عثمان ، حضرت حسین نیز همچون برادرش حسن و فرزندان سایر اصحاب ، همراه مجاهدان اسلام در عملیات نظامی و جهادی شرکت می کرده است .
از جمله در عملیات جهادیی که در شمال آفریقا و نیز در ایران ( فارس و طبرستان ) انجام گرفتند ، حضور داشته است .
۵ – در هنگام محاصره خانه حضرت عثمان :
در هنگام محاصره خانه حضرت عثمان به دستور حضرت علی (رض)، حضرات حسن و حسین همراه با عده ای از فرزندان اصحاب به عنوان مدافع از خانه حضرت عثمان حفاظت می کردند ومانع از ورود شورشگران به داخل خانه می شدند .
۶ – در دوران حضرت حسن (رض):
در این دوران با برادرش همراهی و همکاری کامل داشته است و از پیمان صلح و آشتی حضرت حسن با معاویه حمایت کرده است وبه مفاد آن مقید و وفادار بوده است .
پس از صلح بین حسن و معاویه ، روابط آنها حسنه بوده است و معاویه سهم حضرات حسن و حسین را از بیت المال پرداخت می کرده است .
۷ – در دوران معاویه :
- پس از مرگ حضرت حسن ، حضرت حسین همچنان در بیعت با معاویه باقی بوده و معاویه نیز سهم او را از بیت المال پرداخت می کرده است .
- در سال ۵۱ مسلمانان به فرمان معاویه عملیاتی جهادی برای فتح قسطنطنیه شروع کردند ، در این عملیات حضرت حسین همراه با بزرگانی ازقبیل ابوایوب انصاری ، عبدالله بن عباس و عبدالله بن جعفر( شوهر زینب) حضور داشتند.

قسمت دوم
حال پس از بیان موارد فوق توجه شما را به نکات زیر جلب می کنم :
۱ - خلفای راشدین به حضرت حسین بسیار محبت می کردند و احترام قائل بوده اند ، بدیهی است که این احترام و محبت یک طرفه نبوده است و حضرت حسین نیز برای خلفاء احترام قائل بوده است و پشت سر آنها نماز خوانده و به عنوان یک شهروند مسلمان در نظام اسلامی تحت رهبری خلفاء سهم و حق و حقوق داشته است .
زیرا همچون پدرش ، برادرش و نیز سایر اصحاب تحت بیعت با خلفاء بوده و از بیت المال حقوق می گرفته و جزئی از امت مسلمان محسوب می گردیده است .
۲ – به حضور خلفای راشدین می رفته است و به شام نیز رفته و با معاویه ملاقات می کرده است ، از شما می خواهم چگونگی این ملاقات ها و مهمانی رفتن ها و شیوه گفتگوی آنها را باهم برای خود مجسم سازید و احترام وتعارفات معمول در این ملاقات ها را در نظر بگیرید .
۳ – دفاع حضرت حسین از خانه حضرت عثمان روشنگر این حقیقت است که حضرت علی (رض) و فرزندانش
از عملکرد شورشگران بر ضد حضرت عثمان راضی نبوده اند .
۴ – حضرت حسین در دوران عثمان و معاویه درعملیات نظامی و جهادیی شرکت می کرده است که فرماندهی عالی آن حضرت عثمان و یا معاویه بوده اند و فرماندهی عملیات بر عهده اشخاص دیگری بوده است و حضرت حسین به اصطلاح امروزی به عنوان سرباز در عملیات حضور داشته است .
۵ – پس از صلح حضرت حسن با معاویه و واگذاری خلافت به معاویه ، حضرت حسین نیز با معاویه بیعت کرده و همچون سایرین سهم خود را از بیت المال می گرفته است .

 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

شخصى نزد حسن بصرى آمد و به او گفت كه: آيا ما شرم نميكنيم كه بارها گناه ميكنيم ولى باز به خداوند بر ميگرديم؟ حسن بصرى كه از حيله هاى شيطانى آگاه بود به او گفت كه: چقدر شيطان دوست دارد كه با اين نيرنگ بر بندگان چيره شود.(سایت جامع فتاوی اهل سنت و جماعت به فارسی)

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 11704
دیروز : 3293
بازدید کل: 8247049

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010